Vad händer under säsongen?

21 APR 2013 20:43
Här kommer lite om säsongen och vad vi pratade om vid mötet i förra veckan. Vi tränar den 25 april kl 17.30-19 i Bjärlöv. Fotograferingen den 24 april är flyttad till den 22 maj.
  • Skapad: 21 APR 2013 20:43

Först vill vi tacka för matchen, stödet, korvgrillningen och kioskarbetet i lördags.

Denna säsongen ska vi delta i Sommarcupen i Hällevik den 29-30 juni och i Beachsoccer den 1 juli förutom seriespelet. Dessutom ska tjejerna vara maskotar i matchen mellan KDFF-Tyresö på Vilans IP den 4 augusti. Den 28 maj är det Kalvinknatet i Kristianstad som vi enades om vid mötet att laget ska delta i.

Jag har i föregående anteckning skrivit ner spelschemat men det har blivit en ändring. Matchen mot Hästveda är flyttad från den 2 juni till den 1 juni kl 11.00.

Vi enades vid mötet om att träna en gång per vecka och det blir på torsdagar framöver i Bjärlöv. Första gången kör vi 17.30-19. Om man inte kan komma på helgens match meddelar man det på den veckans träning. Om vi inte hör något utgår vi ifrån att man kommer på matchen.

Vi kommer träna lite styrka med tjejerna och använda oss av appen knäkontroll. Många tjejer som spelar fotboll får knäproblem och därför är det viktigt att göra det man kan för att förebygga.

Laget kommer att vara matchvärdar framöver i Bjärlöv men vi gör ett schema och skickar ut och om ni inte kan den tid ni fått får ni byta sinsemellan. Samma gäller vid andra aktiviteter som brukar komma, loppis och julgransförsäljning exempelvis.

Skribent: Mats Jönsson