Ny derbyseger

01 OKT 2018 21:40
Återigen slog vi Önnestad och går från säsongen med 6-0 sammanlagt mot dom.
  • Skapad: 01 OKT 2018 21:40

Blir en kortare rapport denna gång.
Vi mötte Önnestad borta, ett alltid tufft motstånd men som vi slog med 2-0 hemma i våras. Trots seriesegern redan var klar så ville vi självklart även vinna vinna denna match. Dels för att gå obesegrade hela säsongen och framförallt för att det var derby.

Är en jämn första halvlek där bägge lagen skapar lägen, vi är dom enda som förvaltar dom så vi går till paus med 2-0 ledning.
I andra tar vi över, Önnestad har en riktig chans och vi har betydligt fler. Endast två resulterar dock men det ger oss en stabil 4-0 seger.
Kul att nämna är att Ola Carlson, som lägger skorna på hyllan nu, får göra ett mål i sin sista match, han är avstängd mot Everöd så det blev en fin avslutning.

De tre lirarna blir idag våra tre fantastiska juniorer:

+++ Jakob

++ Samme

+ Wendel

Sista matchen för året är nu på söndag.
Hemma mot Everöd som måste vinna för att ha chans att hänga kvar. Vi satsar på att gå obesegrade så vill dom ha tre poäng så får dom kämpa.

Winnö IF - HA Div.5 Nordöstra