Seriesegrare

18 SEP 2018 22:01
Seriesegern i B-laget är klar och i A-laget är den väldigt nära.
  • Skapad: 18 SEP 2018 22:01

Vi bortaslog igår Näsum i reservlagsserien och har med två matcher kvar säkrat förstaplatsen.
I söndags tog vi ett stort steg mot att även säkra den för representationslaget även det borta men mot Kiaby.

Matchen i söndags inleds jämnt och så är det igenom hela första halvleken. Vi skapar lägena men lyckas inte få något av dom att resultera. Spelmässigt har vi höjt oss sen mot Viby och det är bara målet som vi väntar på.
Då kontrar istället Kiaby på oss och gör 1-0, inte helt rättvist sett till chanser men det är målen som räknas.
Vi fortsätter skapa lägen men första halvlek slutar just 1-0.

Är lite nervöst inför andra, ska det bli en match där det är som förgjort att göra mål eller ska det lossna?
Tar lyckligtvis bara tre minuter innan det lossnar det och det rejält.
Vi gör fyra mål första kvarten i andra halvlek och redan då är det klart.
Tre mål till mot slutet och det blir en behaglig seger trots allt.
Precis som vi gjort innan i många matcher maler vi ner motståndet. Vi slutar inte springa trots stor ledning utan är aldrig nöjda. Riktigt starkt men vi är antagligen det konditionsstarkaste laget i hela serien.
Bra seger mot ett bra motstånd som inte orkar stå upp som i första halvlek.

De tre lirarna:

+++ Bobban

++ Jonte

+ Ola C

Nu kan allt avgöras hemma på lördag.
En poäng mot Wä och det är klart, även om vi skulle förlora de tre återstående matcherna och Näsum vinna sina så måste dom även ta in 31 plusmål. Inget är klart förrän det är klart men det ser just nu väldigt bra ut. Kom gärna ner och stötta oss och hjälp oss säkra det redan nu.

Winnö IF - HA Div.5 Nordöstra