Kex och bananer och SERIESEGRARE

24 SEP 2018 23:19
Äntligen är det klart, Winnö spelar i femman nästa år.
  • Skapad: 24 SEP 2018 23:19

Inte sedan 1982 har Winnö legat i division fem men nu är vi äntligen där igen. Då var lägsta serien sexan så prestationen känns nog lite större nu.

Mot Wä i den tjugonde omgången räckte det med en pinne men vi vann övertygande och dessutom förlorade Näsum så även vid förlust hade det varit klart. Alltid skönast att säkra det med egen seger.
Matchen mot Wä var hyfsat jämn med ett litet övertag för oss matchen igenom. Vi skapar flest och bäst lägen och 6-1 är klara siffror tillslut.
Två sena mål i första halvlek ger oss ett fint läge inför andra och när 4-0 görs ganska tidigt är det klart.
En störtskur stoppar inte heller oss men spelkvalitén blev lidande för bägge lagen när den kom.
När domaren väl blåser av matchen har vi gjort ytterligare två mål och Wä har fått ett tröstmål så uppflyttningen är klar.

Var en stor lättnad och glädje efteråt, det har snackats länge om att serien var avgjord men allt kan hända och vi hade inte tagit ut något i förskott.
Vi har gjort ett fantastiskt år och hoppas kunna hålla förlustnollan intakt i de två avslutande omgångarna också.
Om inget extremt oväntat inträffar så tar vi både första och andraplatsen i skytteligan med. Bobban har just nu 32 mål och Frank 24, trean tror jag ligger på 16 så det ser bra ut där med.

De tre som utmärkte sig mest blir:

+++ Samme

++ Jakob

+ Bobban

Bortaderby härnäst på lördag mot Önnestad. Vi går för dom tre men Önnestad är bra och vill säkert stoppa vår förlustfria svit.