Säsongsavslut

08 OKT 2018 22:13
En otrolig säsong avslutades med storseger mot Everöd.
  • Skapad: 08 OKT 2018 22:13

Var klasskillnad från början till slut i sista matchen för året. Hela 13-1 slutade det och det blev vår största seger för säsongen.
Vi gör en fantastisk insats och ger inte motståndarna en chans att skapa spänning.
Fredde Frank gör hela sex mål men kommer ändå "bara" tvåa i skytteligan med 31 mål, Bobban som gjorde tre denna gång slutar på 36 baljor.
Finns inte mycket mer att säga om matchen, vi var överlägsna och kunde inte fått en bättre avslutning på detta makalösa år.

De tre sista lirarna blir:

+++ Frank

++ Bobban

+ Akil

Tänkte avsluta med lite statistik från året som gått.

Såhär såg mitt tips ut inför för året, jag hoppades på kvalplats men fegade ur och vågade inte sätta oss topp fyra. Var i övrigt inte många rätt jag hade men det var ändå nåt så när på vissa lag:

Näsum

Kiaby
Everöd
Degeberga

Dom två sista lagen satte jag åtminstone, toppen var nästan rätt bortsett från oss. Hade trott mer på Önnestad och Kiaby, två bra lag som borde slutat högre.
Blir nu kval för Tollarp, Näsum och Wä och vi önskar dom stort lycka till. Tror Kiaby blir tvungna att kvala neråt och om så är fallet så hoppas jag dom klarar det. Ett alldeles för bra lag för sjuan. Everöd tror jag studsar direkt upp igen och möjligen klarar Degeberga det också.

• Vi vinner alltså alla matcher utom en som slutar oavgjort (Tollarp) och är det enda obesegrade "sexan" laget i hela Skåne.

• Målskillnaden är på 111-19 vilket ger ett snitt på ungefär 5-1 per match och en differens på +92 mål.

• Nollan håller vi i 9 av 22 matcher.

• I endast tre matcher hamnar vi i underläge och det är mot Venestad, Näsum och Kiaby.

• Flest mål gjorde vi mot Everöd (13) och flest mål vi släpper in i en match blev hemma mot Huaröd (3).

• Bobban vinner skytteligan på 36 mål och Frank blir tvåa på 31. Trean Sebastian Gunnarsson från Viby gör 18.

• Vi vinner även B-lagsserien med elva segrar och en förlust och med målskillnaden 53-19. I förlustmatchen ledde vi med 5-3 med fem minuter kvar och förlorar på matchens sista spark, lite slarvigt men det är också vår enda förlust för hela året.

• Jakob slutar tvåa i skytteligan i B-laget med 9 mål.

• I träningsmatcherna vinner vi sex och spelar en oavgjord.

• Skytteligan för A-laget:

Bobban 36

Wendel 2
Jonte 1

Inga röda kort.

• Plusligan slutar som följer:

Samme 24
Bobban 23
Frank 20
Danny 17
Jakob 15
Matte 14
Wendel 6
Henke 5
Rickard 4
Ola N 2
Stephen 2
Jonte 2
Ola C 1
Akil 1

Det var nog allt tror jag. Ett stort tack till alla i och runt laget och till alla som stöttat oss. Vi ses i femman.