Winnö+SVEA=Sant!

10 SEP 2012 23:21
Svenska Spel kommer genom projektet SVEA dela ut 50 miljoner till svenska idrottsföreningar. Se till att Winnö IF är med och delar på de 50 miljonerna!
  • Skapad: 10 SEP 2012 23:21

SVEA är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och delar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsklubbar. SVEA är en långsiktig satsning på svensk ungdoms- och breddidrott och med din hjälp kan Winnö vara med och dela på miljonerna.

Alla Svenska Spels kunder som har ett spelkort kan vara med och stödja Winnö via SVEA. Spelkortet är gratis och kan beställas via Svenska Spels hemsida. Kortet kommer sedan via posten hem till dig och din brevlåda efter ett par dagar.

Det kostar inte heller något att stödja Winnö via SVEA! Det enda du behöver göra för att vara med och stödja Winnö är att logga in på Svenska Spel, eller registrera ett konto, och sedan välja Vinnö IF Fotboll när du väljer din förening på Svenska Spels hemsida.

Efter att du valt att stödja Winnö så kommer klubben få poäng varje gång du spelar på någon av de spel som är kopplade till SVEA (t.ex. Stryktipset, Oddset, Lotto, Keno, m.m).

För att komma direkt till Vinnö IF Fotbolls föreningssida på Svenska Spels hemsida klickar du här!

Tack för att ni stödjer Winnö IF!