Hoppa till sidans innehåll

Storslam för Winnö i Laxträffen

2018-02-10 17:46
Winnö IF tog storslam i nybörjarklassen när Laxträffen i Mörrum avgjordes. Winnöspelarna la beslag på de åtta första platserna. I A-finalen besegrade Arvid Olsson Hjalmar Bondesson och i B-finalen tog Alfred Olsson hem finalen mot Albin Ivarsson.
  • Uppdaterad: 2018-02-10 17:46

13 spelare från Winnö var anmälda till Laxträffen och samtliga gjorde riktigt bra ifrån sig. För de äldsta i P12-klassen så blev det som väntat riktigt tufft. Men Lucas Pivén, Albin Svensson och Vilmer Berggren kämpade och gjorde sitt yttersta i varje match.

För duon Viggo Mårtensson och Erik Nilsson började dagen tidigt i pojkar 9-klassen. Det blev B-slutspel för båda efter gruppspelet och där möttes Winnöduon i kvartsfinal. Viggo vann matchen och tog sig till final där det tyvärr blev förlust efter en jämn och välspelad final.

I pojkar 10-klassen så tog Viggo Mårtensson sig till A-slutspel där det tog stopp direkt, medan Erik Nilsson tog sig till final i B-slutspelet och slutade tvåa.

I nybörjarklassen dominerade sedan Winnö både anmälnings- och spelmässigt. Åtta spelare var anmälda och sex av dom – Arvid Olsson, Hjalmar Bondesson, Arvid Björkholm, Vilgot Jongenburger, Algot Persson och Edvin Bondesson – la beslag på alla platserna i A-slutspelet och de andra två – Alfred Olsson och Albin Ivarsson – tog hem B-slutspelet.

Storslam alltså!

Det bjöds på flera mycket jämna och bra matcher. Killarna visade att de har utvecklats mycket och de trivdes verkligen som fisken i vattnet i Mörrum och Laxträffen.

Ett stort GRATTIS till alla 13 Winnöspelarna. Härligt kämpat!

Skribent: Jonas Nilsson
Epost: Adressen Gömd
skylt_barnidrott
Boulesommarpatrull

Postadress:
Winnö IF - Fotboll
Winnö IF, Box 11042
29111 Färlöv

Besöksadress:
Winnö IF, Starvägen 16
29175 Färlöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra sponsorer:

Axelssons conditori 2017

C4 energi

Wä Bil AB

Sparbanken Skåne