Hoppa till sidans innehåll

Katarina Åmark fixade SM-guld till Winnö

19 JAN 2020 20:03
Det blev ett framgångsrikt veteran-SM som avgjordes i Helsingborg torsdag. I fredags tog Gerhard Silberbach SM-brons i dubbel och under söndagen var det dags för ännu en medalj. Den här gången av det ädlaste slaget – SM-guld till Katarina Åmark.
  • Skapad: 19 JAN 2020 20:03

Katarina tog guld tillsammans med kompisen Lena Johnsson, Kvarnby, i damdubbel 50. Paret tappade inte ett enda set på vägen fram till guldet.

Katarina var nära ytterligare två SM-medaljer under helgen. I lördagens singelklass förlorade hon en stentuff kvartsfinal mot Ängbys Susanne Schilhab och slutade femma.

Under söndagen blev det ännu en femteplats för Katarina i par med Jens Hermansen i mixedklassen. Duon tog sig kvartsfinal och efter en riktig rysare fick paret ge sig med 8–11 i skiljeset.

Men som helhet har det varit ett riktigt bra veteran-SM för Winnö IF. Eller vad sägs om ett guld (Katarina Åmark DD50), ett brons (Gerhard Silberbach HD65), fyra femteplatser (Gerhard Silberbach H65, Stefan Filipsson HD70, Katarina Åmark D50 och Katarina Åmark/Jens Hermansen mixed 50), samt en niondeplats (Jonas Nilsson H50).

Skribent: Jonas Nilsson
Epost: Adressen Gömd
skylt_barnidrott
Boulesommarpatrull

Postadress:
Winnö IF - Fotboll
Winnö IF, Box 11042
29111 Färlöv

Besöksadress:
Winnö IF, Starvägen 16
29175 Färlöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra sponsorer:

Axelssons conditori 2017

C4 energi

Wä Bil AB

Sparbanken Skåne